Bestefar

Uppdaterade senast i onsdags måste det vara :O Tiden går snabbt när man har roligt...
Nåväl vi var på en cermoni i onsdags och det var väldigt spännande! Allt var på Maharati men det var endå intressant:D Sedan åkte vi hem och det hände inte så mycket mer.
Nästa dag hade vi bra massa föreläsningar. Sjukt intressant måste jag säga:) Vi får alltid så gott fika där på organisationen.. vi har fikapaus också efter varje föreläsning, det vill säga 3 st;P Haha
I fredags var det dags för Art Therapy. Vi fick vara med på ett gruppsamtal och klienterna var verkligen öppna med vad de hade gjort och vad de ångrar. Shit blev så rörd. Vi fick även göra egna teckningar och någon tant började analysera hur vi målade osv... Haha vissa kan man ju fråga sig hur dom mår;) Haha... På kvällen, hmm vad gjorde vi då? Jo vi gick nog ut och gick och tränade lite hemma. Inget särskilt med det.
Någon dag blev vi också påkörda av en rickshaw... Haha såg att det kom en annan rickshaw från sidan och PANG sa det.. Men det hände inget allvarligt så vi överlevde:)
I lördags var sista dagen på organisationen. Vi fick göra yoga då och lära oss olika andningstekniker. Vi fick vara med kvinnorna på hemmet där en liten stund och dom är ju så underbara! Suck... Man kan inte tro att de har något missbruk. Sedan träffade vi några "after care" are som berättade om sina historier och vad de har lärt sig på muktangan :) .. På eftermiddagen fick vi utvärdera och fråga de frågor vi hade kvar att fråga. Sedan gav vi en liten souvernir till dem som vi hade haft hela veckan... Sedan åkte vi hem och jädrans vad känslosamt det blev! började faktist gråta en skvätt för jag tyckte att hela organisationen var så fin. Åhhh.. På kvällen blev det lite restaurangbesök med vår svenskevän Therese och vi hade sjukt kul:) Satt och snackade om allt verkligen! Skitkul att ha lärt känna henne :)
Idag hade vi vår första lediga dag så vi tillbringade dagen vid poolen :) Sedan blev det hardrock cafe för en liten stek och sedan åkte vi hem. Gick till internetcafet och nu sitter jag här:) Skönt att bara kunna ta det lugnt:)
Ska kolla lite saker på datorn och snacka lite:) Alltid lika trevligt!
PUSSS på er! Saknar Sverige faktiskt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det är bara jag som kan se den)

Har du någon blogg?

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0