"I'm to sexy for my jeans"

Hallå där

Nu har vi vart här i en vecka och tiden går så otroligt fort. Om det ska gå såhär fort så kommer vi snart att vara hemma.

Idag är det söndag och vi har haft vår lediga dag. Så vi gjorde oss iordning och åkte till Le Meridien som är ett femstjärnigt hotell här i Pune. Det som är speciellt med det hotellet är att Brad Pitt och Angelina Jolie bodde där när de besökte Indien för några år sedan. ”Tufft”! På hotellet blev vi uppvaktade som stjärnor, idoler eller kalla det var ni vill men det var sjukt! Vi fick kalla handdukar så att vi inte skulle svettas, vi fick 2 handdukar när vi kom dit, vi fick vatten och det var god mat där. Uj uj uj…

 

Kvällen innan var vi på detta hotell, men nere i källaren där det finns en nattklubb som heter ”scream”. Det var heeeelt sjukt! När vi kom in igår så dansade vi alla Swindianer och det var flera andra som joinade oss när vi dansade. Vi dansade också väldigt mycket indiskdans så nu kan jag i alla fall några moves. Det var så otroligt kul. Jag tror att alla i vårt sällskap hade sjukt skoj. Innan vi hade dragit till ”scream” så var vi i vår lägenhet först och hade förfest.

 

En annan sjuk grej som hände igår kväll var att vi har en otroligt snäll granne som håller lite koll på oss. Vi hade mött honom i trappen när vi skulle börja bege oss till nattklubben och vi hälsade vänligt på honom och vi sa att vi skulle ut och dansa. Vi tänkte inte mer på det och vi åkte iväg och hade asskoj! När vi sedan skulle börja bege oss hemåt så stod vår granne utanför hotellet och väntade på oss. Han ville att vi skulle komma hem säkert så därför stog han där med en bil och snackade med dem som körde riksha! Han organiserade allt! Sjukt snäll granne och vilken tur vi har.

 

Gårdagen var skoj och därför tyckte vi att vi skulle ha en latdag vid poolen idag! Det har vi haft och alla har nog fått en gnutta färg också. Trevligt trevligt.

 

Ikväll blir det också rätt soft. Vi ska öva in ett framträdande om Sverige idag bara till veckans bravader. Vi ska träffa några andra socionomstudenter från Indien och snacka lite med dem. Trevlans! Sen ska vi åka runt till olika organisationer.

 

I veckan blir det inte såå mycket uppdateringar eftersom vi kommer hålla igång heeela dagarna. Vi har även seminarium på söndag så det blir verkligen hela veckan. PHEW.

 

Tack för mig för den här gången och vi höres snart igen!

 

Puss o kraaaam!


Har snart vart här i en vecka!

Shit vad tiden går nu! Har snart vart här i en vecka och det betyder att vi endast har 11 veckor kvar här! Det är inte så mycket kvar egentligen...
Idag har vi inte gjort sådär jättemycket. Vi har kollat resor o sådär.. Blir en tripp till Taj Mahal, gagnes (vet inte om det stavas så) och sedan tar vi planet från Dehli till Goa. Det blir vår semester. Nere i Goa kommer jag vänta på Martin och pappa som ska komma och hälsa på:) Shiiit vad kul det kommer blir. Ser fram emot det:) Jättemycket faktiskt. Så det blir lite backpacking och semester! Underbart...
Ikväll blir det lite pubhäng har jag hört! Eller pub o pub, vi vet inte riktigt vad det är ännu meeen det ska bli spännande:) Trevligt måste jag säga.
BTW, kommer nog antagligen inte ha internet på ett tag men jag lever iallafall :) Kommer ha fullt upp nu i veckan som kommer så om vi inte kommer åt nätet i lägenheten så tjaa, blir det inte så mycket uppdateringar. Men nu fungerar ju min telefon så det är bara att ni hör av er:) Det vore trevligt:)...
Uj vad klockan är mycket! Ska väll gå och fixa iordning mig för pub då! Men vi höres och bilderna fungerar inte idag heller:(...
Men men... PUSSS på er alla:)

Redan fredag!

Hej hej
Här kommer ett kort inlägg.. Har inte hänt så mycket idag! Blev att åka till skolan i bussen och höra på en föreläsning om våra olika kulturer:P Sen åkte vi hem, lämnade lite saker hemma och åkte till marknaden faktist.. Tänkte köpa tunikor men det är liiite konstiga storlekar på marknaderna och man kan ju inte riktigt byta om där:P
En kul grej hände idag!
Vi skulle precis åka hem till lägenheten då ett tjejgäng kom fram till oss och frågade om de fick ta kort på oss med dem tillsammans:P... SÅ vi sätllde upp glatt på det... Vi stod i kanske 5 minuter och posade tillsammans med den där:P Haha.. Trevliga små tjejer... Sen kom det fram en tjej till mig och skakade hand och presenterade sig för mig... Hon sa att hon tyckte att jag var väldigt vacker och det blev jag glad över:) Hihi...Blir så jätteglad av att höra såntdär:)..
Sen åkte vi hem och åt... Det var väll sådär med maten idag men annars så har detvar god mat härborta:).. Nåväl... ska gå och fixa mitt telefonkort nu men det var allt för idag :) hoppas ni har det bra därhemma och att ni inte gör något som inte jag skulle ha gjort;)
Tina: Haha toppen :D Du är underbar:) Vi ses när jag kommer hem, vilket är om typ... 11 veckor snart ju :P Tiden går assnabbt här:)...
PUSSS

Sevenish (dag 3)

Hallådär
Idag har det inte hänt sådär jättemycket. Vi åkte till skolan, efter att ha väntat i en timme på vår buss, och hade vårt första seminarium. Det gick bra och vi snackade bara om vilka intryck vi har fått och bara lite allmän information om våra organisationer vi ska besöka... Det ska bli såå otroligt spännande tycker jag! Otroligt
Efter skolan tänkte vi gå till poolen och softa lite.. Vi gick till en pool som ligger här i närheten men den var stängd, så vi skulle leta efter en annan... Efter ungefär en timme hittade vi poolen, men blev nekade för att vi inte hade heltäckande baddräkt och badmössa på oss. Så det var bara att traska tillbaka hem. Vi stannade istället på vårt café som ligger här i närheten och dog en dark passion, som innehåller typ brownie och glass i stora lass:) Sen gick vi hem och åt lite mat... Nu sitter jag här och bloggar.
Vi ska gå och köpa kontantkort snart så att vi kan ta och ringa hem. Det ska bli trevligt! Jag har försökt ladda upp bilder på facebook men det går såå otroligt segt! Hmpf..
Men här kommer nog några bilder hoppas jag :)
Nej det tog typ hundra år så det struntar jag i just nu :P
Men vi höres bloggen! Klockan är kvart i sju så vi ska väll gå och sova snart:P Lyckades sova rätt bra inatt men man är såå trött på mornarna!
Tina btw, jaa jag har kollat upp tentan och jag blev godkänd:D Men asså om du har mycket att göra kan du inte be någon annan ta ut den? För tror inte dom har kvar dom så länge tills jag kommer hem iallafall :P Det vore jättesnällt för verkligen kolla på den!:)
PUSS allihopa! Saknar er. Kommer väll snart bryta ihop här borta för det är så många intryck och saknar allihopa! Men det känns så jäkla bra annars! Mår så bra just nu :) Får sådanna peppmail och peppkommentarer att det känns så braaa!
Namaste

Fight fight fight

Uj uj uj.. Vad man är trött! Är igång hela tiden och inte nog med det är det Indiens nationaldag idag! Det har vart sjukt varmt och vi har lärt oss massa mer saker... Nåväl...
Vi var ju som sagt och firade nationaldagen idag i en skola som vår handledare är rektor på, så vi var där på skolan, ute på en skolgård, när de sjöng nationalsången som höll på i typ... 10 minuter, haha. Sen efter det gick vi in i en stor sal där det var några musikelever som hade skrivit en "djungel" sång och det var temat för idag:P haha riktigt nice var det:) sedan var det typ "fika" ute på skolgården och då kom det fram en förälder till oss och frågade vad vi gjorde där osv.. Det visade sig att han hade flyttat tillbaka från USA till indien igen och han berättade lite om sig själv. Han hade bott där i 10 år men nu kände han att han ville flytta tillbaka så han och familjen gjorde det. SJUKTTREVLIG var han och han bjöd oss på fika. Haha sonen ville ha lite svenska pengar vilket han fick också...

Efter det åkte vi hem till vår lägenhet och softade. Sen träffade vi våra guider en sista gång för att gå igenom det sista som är viktigt att tänka på när man bor i indien :) Så vi var på en marknad och köpte lite saker där.. Men en sjuksak hände där!
Vi gick och kollade på saker på marknaden då plötsligt en man tar en annan mans pengar ifrån hans ficka! Mannen märker det här och tar pengarna snabbt ifrån hans hand och smäller till honom!!!! De börjar bråka mitt framför oss och plötsligt är det någon som puttar mig åt sidan och ska börja vara med i bråket. Såå jäkla läskigt!!! Men ingen skada skedd vi överlevde allihopa:).. Efter att vi hade vart på marknaden så åt vi lunch med guiderna och sen åkte vi själva till en annan shopping mall och det gick jättebra! Haha där utanför så köpte jag en assnygg trumma!! En sådan som min bror har rättare sagt och jag kommer ihåg att när han kom hem ifrån indien så ville jag också ha en sådan trumma :) Vi gick runt där i mallen men vi hade ju hållt igång hela dagen så det blev en kortis och sedan åkte vi hem.
Nu är vi hemma igen i lägenheten och är sjuuukttrötta!!! Ska nog gå och sova nu. Klockan är halv nio här nu och vi alla känner att vi är lite trötta! BLÄÄÄ...
Bilderna tänkte jag lägga upp imorrn! Min kamera måste laddas och det ska den göra nu under kvällen :)
See you och vi höres:) PUSSS

Att gå över vägen!

Jaa idag började dagen med en annorlunda frukost än vad jag är van vid. Vi fick någon sorts youghurt (som smakar surt!) med corn flakes och lite the på det. Sedan var det dags för vår guidade tur idag :)
Vi fick hänga med en student som kallar sig för "mango" och hon kunde staden hur bra som helst. Hon visade oss alla nödvändiga affärer, hur man stannar en "taxi" (rikshwa uttalas det som) och hur man korsar gatorna här! Det är i princip ett mysterium men man kommer alltid över på något konstigt vis! Herre guuud. Det första vi fick höra var att vi gick otroligt fort och att vi var riktigt tysta... Typiskt svenskt;)
Ni kan ju kolla upp hur trafiken ser ut i indien genom att söka på "india driving".. kunde inte lägga upp klippet här... Konstigt!!!
Efter att vi har lärt oss allt detta har vi inhandlat kläder som vi ska ha imorgon då det är nationaldag här i Indien :) Vi ska till någon skola och se på någon teater och sen ska vi hem igen och efter det ska vi vara med våra guider igen :) Känns bra.. nåväl idag har vi ätit på ett ställe som skulle servera oss riktig indisk mat! "Pure India" hette stället och det var riktigt nice där:).. Vi fick äta någon förrätt först som bestod av vårrullar och något som såg ut so "chicken nuggets" men det var det inte.. Det var någon friterad ost som smakade hur gott som helst! Mmm mm mm.. Till det fick vi två såser. En sås som var lite starkare och en som det var mynta i, till detta tog jag en mangomilkshake som alla tyckte var jättegod. Jag tyckte inte alls om den... Jag trodde ju att detta var huvudrätten men icke sa nicke.. Det kom mera! Vitlöksbröd (och då menar jag verkligen vitlöksbröd, det vill säga vitlöksklyftor på vitt bröd!!) och några såser till det. Det var bland annat spenatsås och någon annan sås med chaseewnötter i.. Helt okej måste jag säga:) En kaffe på det och något annat som inte smakade sådär jättegott. Det var socker, något som smakade laktrits och salt... Hmm inte så gott måste jag säga! Men men gott med mat:)
Sedan gick vi till ett annat shoppingcenter som det fanns mycket snygga kläder i! Dit kommer jag åka igen :)... Köpte inget idag för det är dumt att köpa allt direkt. Har blivit duktig med sånt nu måste jag säga:) Men jag köpte en "korta" eller två idag bara. En som jag ska ha imorgon och en som är hur snygg som helst:)...
Sedan åkte vi hem till lägenheten och tog på oss löparskorna för att springa i ungefär 10 min (för sedan blev det för varmt) och gå 25 min :) Så sååå duktiga har vi vart.. Just det tränade också med gummibandet.. Känns bra det här:)
Nu ska vi snart äta och det är något som luktar underbart i köket som våra små kokerskor (som de har en benämning på här men vi kommer inte på det... nått i stil med mashuits eller nått)... Haha.. Nåväl...Får se om det blir godnatt saga iväll i form av skvallertidningar;) Haha.. Vill ju veta vad Ola-Conny har haft för sig i stockholm ;P Haha...
Tack för alla fina kommentarer och ni är så söta:).. Vi höres allihopa snart  igen:) jag uppdaterar såpass ofta för att vi har hittat ett trådlöstinternet här hemma :).. Nice nice hoppas grannen inte kommer på det bara ;)..
NAMASTE allihopa :)

Framme!

Jaa nu är vi äntligen framme i vår lägenhet, efter nästan 24 timmar resande:)
Det började ju lite speciellt. Jag kom till arlanda och träffade alla där. När vi hade sagt hej skulle vi checka in tillsammans. En av oss i Indiengruppen går fram och ska fixa sitt bagage. Medan står jag snällt vid den gula "stopp" linjen och är exalterad över att vi ska åka iväg.. Helt plötsligt börjar kvinnan som står bakom disken att gasta som sjutton att jag tränger mig!!!! Vad sjutton, jävla k***ing tänker jag och säger åt henne att jag står i kö som alla andra. Vi andra står där och förstår inte alls vad k****en menar  så får hon som sitter i disken brevid förklara för oss vad kärringen menar! Jaja jag checkar in hos den andra kvinnan och det går bra sen.
Nåväl, resorna har gått otroligt bra! inge tryck i hjärnan här inte nu och det är ju fantastiskt! När vi mellanlandade i Istanbul hade vi lite bråttom så vi hann bara gå på toa och checka in..
Sedan satte vi oss i VÄRSTA planet! Stort som fasen och massa bra filmer fanns det i skärmen framför som man kunde välja bland:)
När vi hade landat i Mumbai så är det sjukt varmt när vi kommer ut ur planet! Om ni vill uppleva Mumbais klimat kan ni bara åka till närmaste plantage, andas in luften där så får ni känslan av mumbai.. Kanske inte med alla växterna men så är klimatet och så luktar det:)
När vi hade visat passet och visumet 10000000 gånger så gick vi och växlade in pengar. Det gick bra. Haha men sen när vi skulle åka med bussen till vår lägenhet!!! JÄDRANS vilken färd! Guppigt och dant och vad man kör fort!!!! och vad man tutar för ingenting här!!! Hemma är det ju så att om någon tutar så har man verkligen gjort något fel. Men här är det som att visa att visa att man är här;P.. Haha och det sjuka är att jag somnade under denna bussresa! Haha
under färden (när jag var vaken) har vi sett apor, kor, SKRÄP med mera. Shit vilken skillnad det är på Sverige och indien!! Det måste upplevas tycker jag!
Jag uppdaterar så fort jag kan och när det finns tillfälle för det! Bilder kommer också:) Det lovar jag men så länge så kan ni lämna nått fint meddelande tycker jag :D
NAMASTE!!!

Ma ma ma maaa!

Ja på senaste tiden när jag har kört bil har jag lyssnat på ABBA och Boney M. Shiit vilka bra musiker dom är! Stråkarna i ABBA är inte att leka med, speciellt i gimmie gimmie gimmie...
Nåväl nog om det.
Kvällen har vart toppen! Åt riktigt mycket tårta, mat och lite extra av ALLT!
Varför är mat så gott? Det kan man ju fråga sig. Och varför äter man ibland fast man är sjuktmätt? tänk vilka problem man har egentligen! NOT.. Sa hejdå till alla släktingar nu också och dom har nog inte riktigt fattat att jag ska iväg:P Nåväl
Idag är det dags mina kära vänner. Om precis ett dygn är jag framme i Indien! Helt jäkla otroligt måste jag säga! Vi kommer nog vara lagom trötta när vi är framme. Men det är vi värda;P
Nej nu ska jag sluta tjata! Godnatt på er och på återseende;) Kommer sakna er allihopa. Kommer kännas konstigt att inte kunna snacka med vem som helst, när som helst på dygnet.
PUSS O GODNATTT!!!
Blir glad av dig ska du veta

Fääärdiiiig!!!!

Japps nu är jag färdig packad och redo för att ge mig ut i stora vida världen! Eller nästan iallafall... Ska bara packa ner datorn och "den andra telefonen" sen är jag heelt redo för morgondagen. Känns spännande!
Nåväl, igår åkte jag ner på stan och fixade det sista. Köpte på mig ytterligare saker från apoteket, solkräm, tamponger (som jag och karro tänkte stå och sälja sen i indien ;)) Närå men nu är jag verkligen fit for fighting!
Idag ska vi fira mamma som fyllde år i veckan. Ska bli mysigt att träffa släkten en sista gång innan jag drar. vilken tur att mamma skulle ha sin lilla "fest" nu i helgen :)
Eftersom vi ska fira mamma betyder det att det blir tårta! Mmmm och fika och massa gott! Det ser jag fram emot. Jag tror ju att jag inte kommer våga äta nått i Indien för att då kommer jag bli dålig så när jag kommer hem kommer jag se ut som en vandrande pinne. Haha jag slår vad om att jag istället kommer se ut som en boll!
Om 24 timmar är vi i Istanbul och väntar på planet som ska ta oss till Mumbai. SPÄÄNNNAAANNNDEE!
Fast jag har nog inte fattat det här riktigt ännu. Inte helt, bara att jag ska göra nått ovanligt imorrn.
Nu ska jag gå till dom andra och se vad dom har för sig.. Gästerna kommer väll snart också:)
Tack o hej
Leverpastej!
BTW kommer inte ha med mig min standard telefon. Ska köpa mig ett kontantkort i Indien och använda mig av den telefonen så hör gäärna av er på mailen:)

NERVÖÖÖÖS!!

Jaa så känns det just nu!
Ska åka ner på stan och köpa de sista grejjorna!

PUSS

3 dagar kvar!

Ahh det börjar närma sig nu!
Nu har jag iallafall packat ner hälften av alla sakerna. Allt nödvändigt och mindre nödvändigt ;) Phew. Sen har jag gjort hälften av min uppgift men den blir jag nog klar med ikväll! Jobbigt att ställa om sig till engelska måste jag säga! Men men det kommer väll gå hoppas jag?!

Mamma fyller år idag! Woohoo. Jag gjorde nått historiskt idag! Jag ställde klockan på halv sex(!!!!!) på morgonen och väckte brorsan och vi fixade frukost och sjöng för mamma! Kors i taket! Efter "frukosten" gick jag o la mig igen! Ingen ide att vara uppe så tidigt;)

Sen har jag inte gjort så mycket mer. Firat mamma, packat och tvättat!

Snart kommer mormor och Nathalie på besök så det blir trevligt! Blir väll lite fika under besöket. Måste ju äta upp mig lite inför resan för jag blir säkert dålig i magen därborta (too much information?)...

Nåväl. Ha det så bra så länge så uppdaterar jag när jag har nått annat vettigt o skriva:P

See you!
PUSS



Bjuder på en liten bild:)


Bild

Bild ifrån klassfesten :)



Emma, snodde en bild ifrån dig;) hoppas det är okej

4 dagar kvar...

Shit, det är bara 4 dagar kvar! Börjar få lite panik. Har knappt packat ännu och måste veeerkligen skriva färdigt min förberedande uppgift! Men det borde jag hinna. Imorrn fyller mamma år också så vi kommer fira henne imorrn och på lördag. Sen åker jag. Jo men jag lär väll hinna.. Eller?

Tar farväl av min lägenhet idag. Kändes lite dumt att jag sov här för sistagången nu på några månader. Lite jobbigt är det minsann. Men gjorde mig en riktigt god frukost så humöret är iallafall på topp :)

Hm känner att jag är nervös fast jag egentligen inte är det? Kan det vara det undermedvetna som spökar? Nä nu ska jag sluta med mitt socionomsnack.  Nej men allvarligt så är det grymt svårt att sova om nätterna, jag ligger och tänker och jaa, det bara går inte att sova och jag känner mig stressad över MASSOR!!!! Äh... Det kommer gå bra det här!

Sneglade lite på tvn nyss och de visa hurtigruten, någonting jag skulle vilja åka! Tror det kan vara rätt trevligt och mysigt. Ja jag ska nog åka på det där... Haha kom o tänka på "bonde söker fru" när ett av paren i programmet fick åka just hurtigruten. Syftet med denna resa var att de ska lära känna varandra lite extra och att det ska vara en romantisk resa. Men nä inte för det här paret. Det börjar med att "bonde" kvinnan inte vill dela hytt med den utvalde partnen.. Haha stackarn.

Nej först ska jag till Indien men sen blir det nog hurtigruten eller till något varmt land i sommar. Vi får se, kanske får avsmak att åka någonstans men det tvivlar jag på;)

Ja ja nu ska jag sätta fart här borta. Varför är det roligt att blogga när man egentligen har såå mycket annat man måste göra?

Dagens låt: Bad Romance med Jay Smith såklart;)

PUSS

Lista!

Vilken svordom använder du mest? Hm jag svär inte så mycket men ibland brukar "järnspikar" (ouuh vilken svordom) komma ut ur min mun eller klassikern "helvetes jävla bajs skit"

Äger du en iPod?
Ja

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Oj, en timme innan jag MÅSTE gå upp. Znooza är det bästa som finns :)

Hur många resväskor äger du?
1

Använder du flip-flops?
Ja absoluut :)

Var köper du dina matvaror ifrån?
Ica, eller det beror på vart jag befinner mig

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
 Hm helst av allt ta bilden

Vilken var den senaste filmen du såg?
 "Baksmällan"... igen

Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän?
Hm, en vän?

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En häst;)

Har någon någonsin kallat dig lat?
Haha, jag heter ju inte "intelligentlatmask" av en anledning;)

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej men läst kurslitteratur som fungerar utmärkt :)

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Hm jag vet inte!

Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Metallica, de kommer alltid vara bäst.

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Nä inget speciellt, jag får höra hemlisar hela tiden.

När var senast någon stötte på dig? Hmm

Vad åt du till middag senast? Blev lite rester

Använder du huvtröjor? Ja

Kan du vissla? Ja

Vem var den senaste som ringde dig? Haha Micke

Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Virvelvinden

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Det gör dom säkert

Vilket riktnummer befinner du dig i? 019

Tittade du på tecknat när du var liten? Självklart!

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Vågen, helt okej stort

Hur många syskon har du? Tre

Är du blyg inför det motsatta könet? Nja, bara när jag är intresserad av nån.

Vilken film kan du alla replikerna till? Oj, det skulle nog möjligtvis vara lejonkungen ;)

Äger du några band t-shirts? Ja, Metallica, Kent o många fleeer!

När flög du senast? Till Frankrike i sommras

Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4

Läser du för skojs skull? Ja, när jag hinner

Pratar du några andra språk? Engelska, franska och liite polska

Diskar du din egen disk?
Ja

Har du gråtit offentligt? JA!

Har du en stationär dator eller en laptop?
Laptop

Försöker du alltid lära dig nya saker?
 Ja, faktist:)

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
 En tatuering skulle inte skada och en ny piercing:)

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Nja, varför inte;)

Kan du kasta macka?
Nja

Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej.

Vad har du med dig in på bion?
 Cola, sour cream chips och lite sällskap:)

Vem var din favoritlärare och varför?
 Hm har haft många bra lärare men kanske Micke

Har du dejtat någon av en annan religion?
Nej, det tror jag inte.

Vad har du för väder?
 Snöigt

Har du en
blogg? Jaa

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Matte, Kommunikation och historia

Gillar du att flyga?
Nej.

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Humor.

När sov du senast på golvet? Haha det sjuka är att jag brukar somna på golvet ibland :P

Vilken är din favoritdrink?
Mojito

Gillar du din boende-situation?
Nja, det är lite trångt och långtråkigt.

Vilken är din mammas hemstad?
Norrköping

Din pappas hemstad?
Nowysance

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
 Åtta timmar

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
 Just nu jaa!!

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Ibland men inte ofta 

Vilken är din favoritfrukt?
Mango

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nja ibland

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
22

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
 Ja när det börjar bli liite för mycket fel, ja

Tror du på liv på andra planeter?
Kanske

Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg?
Mamma

Tror du att Gud är man eller kvinna?
Ingen aning!

Vad var det senaste du åt?
 Havreflarn kakor med choklaaad!!!!

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
 Det motsatta

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
 Det var ett fint namn tyckte dem

Gillar du senap?
 Nja inte sådär jättegott kanske. Isåfall starksenap

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
 Att efter varje gång man "deppar" ner sig, blir man dubbelt så stark av det 

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Kanske! Om jag fick chansen

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
 Haha som Tina brukar säga, "någon i sound of music"

Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?
Nej

Tycker du om att krama folk?
 Jaa, dem jag tycker om :)

Skulle du säga att du är trendig?
 Jag har mina dagar då jag är supertrendig, men ibland bara orkar man inte

Äger du en digitalkamera?
Ja.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
 Oj blir jämförd med några kändisar, men aldrig med samma.

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
 JA, speciellt om det är viktigt

Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
 Haha vågar jag skriva det här? Nåväl Black Beauty, Harry Potter, Eldens hemlighet OSV, är en rätt känslig person ibland :P

Tycker du att du är attraktiv?
Hm

Vad är du allergisk mot?
 Fisk tyvärr:/

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nej. Kött är så otroligt GOTT

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
 Günter!

Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om?
Alla såklart;)


Jaha nu är det kanske dags att offentliggöra bloggen!

Ja nu är det väl dags då! Ska ju trotsallt resa iväg till Indien på söndag. Så här kommer jag berätta om ALLT som händer... Okej kanske inte allt men det mesta när jag har tid att skriva :)

Har nog inte förstått att jag ska iväg till Indien snart... Om 5 dagar! Sjukt sjukt sjukt sjukt!!! Det dumma är att det jag har fruktat mest hände i helgen... Hmpf... Men men vad gör man inte. Allt händer ju av en anledning så att säga men det känns ändå rätt bra! :) och glad är jag!

Har börjat packa och har även kopierat alla papper som är nödvändiga att ha med sig. Är färdigvaccinerad och jaa nu är jag nästintill odödlig. Har även inhandlat alla möjliga nödvändiga saker som vätskeersättning osv... Jaa jag har ju aldrig varit utanför Europa så vet nog inte vad som väntar mig :P... Det ska bli spännande.

Blir så glad över alla era lyckoönskningar till mig:) Alla fina samtal och sms.. Det uppskattas! Har även haft några fester, middagar och "fikor" när vi har snackat om ALLT så att vi har snackat av oss! Kommer ju hem om 3 månader liksom :) På långfredagen... Glöm inte bort det nu ;)



Här är en liten bild på mig och Tina :)

Kommer sakna min fina familj, vänner och allihopa! Ingen nämnd, ingen glömd eller nått.

Ha det så bra så länge så kommer jag uppdatera nu så ofta jag kan! Så håll utkik! Blev ett flummigt inlägg men vad gör väll det :) Nu är jag på G igen!

Tänker på dig...

 
See you!

RSS 2.0