"I'm to sexy for my jeans"

Hallå där

Nu har vi vart här i en vecka och tiden går så otroligt fort. Om det ska gå såhär fort så kommer vi snart att vara hemma.

Idag är det söndag och vi har haft vår lediga dag. Så vi gjorde oss iordning och åkte till Le Meridien som är ett femstjärnigt hotell här i Pune. Det som är speciellt med det hotellet är att Brad Pitt och Angelina Jolie bodde där när de besökte Indien för några år sedan. ”Tufft”! På hotellet blev vi uppvaktade som stjärnor, idoler eller kalla det var ni vill men det var sjukt! Vi fick kalla handdukar så att vi inte skulle svettas, vi fick 2 handdukar när vi kom dit, vi fick vatten och det var god mat där. Uj uj uj…

 

Kvällen innan var vi på detta hotell, men nere i källaren där det finns en nattklubb som heter ”scream”. Det var heeeelt sjukt! När vi kom in igår så dansade vi alla Swindianer och det var flera andra som joinade oss när vi dansade. Vi dansade också väldigt mycket indiskdans så nu kan jag i alla fall några moves. Det var så otroligt kul. Jag tror att alla i vårt sällskap hade sjukt skoj. Innan vi hade dragit till ”scream” så var vi i vår lägenhet först och hade förfest.

 

En annan sjuk grej som hände igår kväll var att vi har en otroligt snäll granne som håller lite koll på oss. Vi hade mött honom i trappen när vi skulle börja bege oss till nattklubben och vi hälsade vänligt på honom och vi sa att vi skulle ut och dansa. Vi tänkte inte mer på det och vi åkte iväg och hade asskoj! När vi sedan skulle börja bege oss hemåt så stod vår granne utanför hotellet och väntade på oss. Han ville att vi skulle komma hem säkert så därför stog han där med en bil och snackade med dem som körde riksha! Han organiserade allt! Sjukt snäll granne och vilken tur vi har.

 

Gårdagen var skoj och därför tyckte vi att vi skulle ha en latdag vid poolen idag! Det har vi haft och alla har nog fått en gnutta färg också. Trevligt trevligt.

 

Ikväll blir det också rätt soft. Vi ska öva in ett framträdande om Sverige idag bara till veckans bravader. Vi ska träffa några andra socionomstudenter från Indien och snacka lite med dem. Trevlans! Sen ska vi åka runt till olika organisationer.

 

I veckan blir det inte såå mycket uppdateringar eftersom vi kommer hålla igång heeela dagarna. Vi har även seminarium på söndag så det blir verkligen hela veckan. PHEW.

 

Tack för mig för den här gången och vi höres snart igen!

 

Puss o kraaaam!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det är bara jag som kan se den)

Har du någon blogg?

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0