Howdy

Jaa ännu en dag är slut och dagarna går så sjukt fort. Idag var vi med om en liten cermoni för dem som hade klarat sig ifrån sitt missbruk i 35 dagar. Sedan var det upp till kuratorn" till klienterna som bestämde om de skulle få åka hem efter dessa dagar eller stanna ytterligare några dagar till innan de åkte hem.
Vi fick också gå över till kvinnoavdelningen, det vill säga vi fick hälsa på de kvinnor som hade någon form av missbruk och några av dem hade män på "man avdelningen" som även dem var missbrukare. De berättade om sina liv och berättade hur de hade tagit kontakt med organisationen osv...
Det var en av klienterna på kvinnoavdelningen som fyllde år så vi sjöng för henne:) Hon blev så glad att hon började gråta. Söting:)
Nu börjar man känna att det blir varmare härborta! Sjukt asså. Tur att vi är inne om dagarna för vi hade aldrig orkat vara ute hela tiden. På söndag är vi däremot lediga så då åker vi väll till hard rock cafe och badar där:) Nice nice...
Imorrn ska vi även på en annan cermoni. Det är en cermoni för kvinnan som startade upp Muktangan centret som tyvärr gick bort i cancer. Hmpf.. Så vi får se vad det blir då!
Har snackat med pappa idag så nu blir det verkligen så att dom kommer ner till Goa:D Sååå sjukt nice måste jag säga och jaa det kommer bli underbart:)... Längtar redan!
BTW. Kommer vara borta i en vecka nästa vecka.. Vi ska till Mumbai och Thane så har nog inge internet då!
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det är bara jag som kan se den)

Har du någon blogg?

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0