Hej hej!

Jag har vart jättedålig på att uppdatera men har haft fullt upp i veckan och nu i helgen också! Har inge ledigt alls från skolan så går 2 veckor irad nu! Hmpf.. Nåväl men vi har vart på SOFOSH - ett ställe där folk får gå som inte har råd med sjukhus, där kan man adoptera småsöta barn också! Fyy fasen såg ett barn som var såå sjuukt söööt! Baaah nåväl.. Man kan inte hjälpa alla heller..
Sedan åkte vi också till en organisation som hade hand om pojkar som var antingen kriminella eller har hamnat på gatan av någon anledning. I samma organisation tog de hand om pojkar som hade någon tvångssyndrom, som var självmordsbenägna eller hade blivit sexuellt utnyttjade..
Tänkte göra ett inlägg där jag beskrev organisationerna lite mer i detalj men hinner som sagt inte nu.
Ikväll blir det häng hos en gammal student från Umeå som också var med i Swindiaprojektet för 15 år sedan. Kul... Hon ska visa oss runt och massa sånt:).. Sitta och snacka skit med...
Måste berätta en sjukgrej som hände när vi var på besök hos organisationen som hade hand om dom där pojkarna.. Haha..
I en grupp så bad några killar, eller de sjöng en bön för oss.. Haha sen sa läraren att vi skulle sjunga något för dom som vi alltid gör vid middagar eller liknande... Vi kollade på varandra och visste inte vad vi skulle göra. Lärarna blev lite irriterade på oss eftersom de trodde att vi inte fattade vad dom sa!. Haha.. Helt plötsligt säger vi att vi ska be fader vår! Haha så vi gör det! Hahahahaha fyy fasen vad pinsamt det blev! För man gör ju ingenting särskilt i Sverige. nåväl vi räddade situationen iallafall ;)
Nu ska jag börja fixa mig för ikväll! Nice nice:) Vi höres och ses!
Tänker på dig!

PUSS

Kommentarer
Postat av: Annette, Pelle o Evelina

Hej! Vad mycket du hunnit skriva, när du varit med om så mycket! Du verkar trivas och det är huvudsaken - vad kul! Ta vara på värmen, vi hörs!

/Hälsningar från Annette, Pelle, Evelina och mormor

2011-02-05 @ 23:32:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det är bara jag som kan se den)

Har du någon blogg?

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0